#NABNVisits – SH-Bygg AS

Vi fortsetter med å besøke albanske forretninger i Norge. Sammen med ambassadøren fra Kosovo, Uliks Emra, hadde vi denne gangen gleden av å besøke vår medlemsbedrift SH-Bygg AS, eid av Hagji Shala.

SH-Bygg AS er et entreprenørselskap innen bygg og vedlikehold og er kjent for kvaliteten på arbeidet sitt. Firmaets årlige omsetning ligger på rundt 75 millioner kroner og det sysselsetter over 50 arbeidere.

Vi fikk innblikk i aktuelle og fremtidige prosjekter hos bedriften. Vi diskuterte også muligheten for fremtidige investeringer i Kosovo, noe ambassadøren Emra er veldig interessert og villig til å samarbeide fremover.

Det er virkelig en glede å se albanske forretninger som SH-Bygg AS lykkes.

Takk til SH-Bygg AS og Hagji Shala for gjestfriheten og ønsker dem lykke til videre.