Anëtarët e RRBSHN-së u takuan në Darkën e Fundvitit

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Norvegji ka mbledhur në Oslo disa nga anëtarët e vet në Darkën e Fundvitit. Gjatë këtij tubimi, anëtarët shfrytëzuan rastin që të njihen me njëri-tjetrin si dhe të shkëmbejnë idetë e tyre në lidhje m...

Les mer

Kryetari Mavraj takohet me biznismenin e shquar Lazim Destani

Kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Norvegji, Flamur Mavraj, është takuar në Dubai me Lazim Destanin, biznismenin e njohur shqiptar, i cili zotëron kompaninë Ecolog.Qëllimi i vizitës ishte shoqëror dhe për të diskutuar mundësin�...

Les mer

NABNVisits – Artea Malerservice AS

Vi fortsetter med å besøke albanske bedrifter her til lands og denne gang hadde vi gleden å besøke en av de største albanske bedriftene, Artea Malerservice AS, eid av Afrim, Drilon og Hazir Gashi. Artea Malerservice AS er et maler bedrift og kje...

Les mer

Styret

Metti Ademi

Styreleder

+47 936 87 358

Marigona Jahaj

Nestleder

+47 901 30 472

Berat Mexhuani

Sekretær

+47 472 67 755

Kontakt oss

E-post: [email protected]

Telefon: +47 458 83 822

Adresse: Postboks 91, 1471 Lørenskog

Org.nr: NO 817 086 772