Anëtarët e RRBSHN-së u takuan në Darkën e Fundvitit

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Norvegji ka mbledhur në Oslo disa nga anëtarët e vet në Darkën e Fundvitit. Gjatë këtij tubimi, anëtarët shfrytëzuan rastin që të njihen me njëri-tjetrin si dhe të shkëmbejnë idetë e tyre në lidhje m...

Më shumë

Kryetari Mavraj takohet me biznismenin e shquar Lazim Destani

Kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Norvegji, Flamur Mavraj, është takuar në Dubai me Lazim Destanin, biznismenin e njohur shqiptar, i cili zotëron kompaninë Ecolog.Qëllimi i vizitës ishte shoqëror dhe për të diskutuar mundësin�...

Më shumë

Kryesia

Metti Ademi

Kryetar

+47 936 87 358

Marigona Jahaj

Nënkryetare

+47 901 30 472

Berat Mexhuani

Sekretar

+47 472 67 755

Na kontaktoni

E-mail: [email protected]

Nr i telefonit: +47 458 83 822

Adresa: Postboks 91, 1471 Lørenskog

Nr i biznesit: NO 817 086 772