Kryetari Mavraj takohet me biznismenin e shquar Lazim Destani

Kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Norvegji, Flamur Mavraj, është takuar në Dubai me Lazim Destanin, biznismenin e njohur shqiptar, i cili zotëron kompaninë Ecolog.Qëllimi i vizitës ishte shoqëror dhe për të diskutuar mundësin...

Më shumë

Kompania anëtare e NABN-së, SH-Bygg blihet nga Fasadgruppen

Kompania suedeze Fasadgruppen e ka blerë kompaninë me bazë në Oslo SH-Bygg, duke përfshirë filialet e saj, SH Tømmer dhe SHBygg Tegl. Kompania anëtare e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Norvegji,SH-Bygg me pronar Hagji Shala, është theme...

Më shumë

Kryesia

Flamur Mavraj

Kryetar

+47 458 83 822

Marigona Jahaj

Nënkryetare

+47 901 30 472

Agim Thaqi

Sekretar

+47 930 99 589

Na kontaktoni

E-mail: [email protected]

Nr i telefonit: +47 458 83 822

Adresa: Postboks 91, 1471 Lørenskog

Nr i biznesit: NO 817 086 772