NABNVisits – Artea Malerservice AS

Vazhdojm me vizen e radhes tek bizneset shqiptare dhe kesaj radhe patem kënaqesi të viziojm një nder kompanite më të medha shqiptare në fushen e ndertimatarisë, më saktesisht si bojaxhi, Artea Malerservice AS, më pronar Afrim, Drilon dhe Hazir Gashi.

Më shumë mund dhe përkushtim Artea Malerservice AS ka arritur suksese të medha në punën qe bën dhe më krenari tregojn per projektet prestigjioze të tyrë si Muzeun Nacional, Biblioteken Deichman Bjørvika e shumë projekte tjera.

Arta Malerservice AS ka mbi 140 puntorë dhe ka qarkullim mbi 115 milion NOK (mbi 11 milion EUR) ne vitë!

Dhe kesaj radhe ishim të shoqeruar nga Ambasadori i Republikes së Kosovës, z. Uliks Emra ku e faleminderojmë për interesin në bizneset tona (shqiptare) këtu në Norvegji.

Është me të vertet kënaqesi kur shef sukseset dhe arritjet e bizneseve shqiptare si rasti i Arta Malerservice AS

Faleminderit Artea Malerservice AS dhe Gashve për mikepritjen, nga zemra ju deshirojmë suksese të mëtutjeshme!