#NABNVisits

Kemi filluar të vizitojmë bizneset shqiptare në Oslo dhe rrethin. Dëshironi që të vizitojmë dhe biznesin tuaj? Mbush formularin më poshtë dhe ne do ju kontaktojmë në ditët në vijim.