Anëtarët e RRBSHN-së u takuan në Darkën e Fundvitit

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Norvegji ka mbledhur në Oslo disa nga anëtarët e vet në Darkën e Fundvitit.

Gjatë këtij tubimi, anëtarët shfrytëzuan rastin që të njihen me njëri-tjetrin si dhe të shkëmbejnë idetë e tyre në lidhje me biznesin.

Kryetari i RRBSHN-së, Flamur Mavraj, mbajti një fjalim të shkurtës, ku i falenderoi të pranishmit për kontributin e tyre.

Bizneset e pranishme në Darkën e Fundvitit ishin:

Ornio AS, ArteaMalerservice AS, Ullensaker Renholdsteknikk AS, Advokatfirma Jahaj, TheApartments Company AS, SH Bygg AS, Byggassistenten Syl Thaci, Ath ByggserviceAS, Nordlys VVS AS, Kafka Sandefjord AS, Luli Eiendom AS, Murmester Halimi AS.